Brak produktów
SPI-R-004
Fermentują 8kg cukru w 3-4 dni.
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
Instrukcja: rozpuścić 8kg cukru w gorącej wodzie, przelać do fermentatora i dopełnić zimna wodą do objętości 25 litrów. Do nastawu o temperaturze 22-25oC wsypać całą zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać. Optymalna temperatura fermentacji to 22-25*C, czas fermentacji 3-4 dni.
Fermentacja przebiega burzliwie. Nie należy używać rurek fermentacyjnych ani korków!!!
Skład: drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy.
Masa netto 145g.
Waga | 145g |
14,00 zł
14,00 zł
11,00 zł
13,00 zł
10,50 zł
13,00 zł
12,00 zł
17,00 zł
14,00 zł
13,50 zł
13,50 zł
10,50 zł
26,00 zł
8,00 zł
13,50 zł
8,50 zł
10,50 zł
12,00 zł
4,50 zł
14,50 zł
11,50 zł
9,90 zł
12,00 zł
11,00 zł
25,00 zł
15,00 zł
10,50 zł
6,50 zł
9,50 zł
2,90 zł
50,00 zł
9,90 zł
13,50 zł
21,00 zł
10,50 zł
45,00 zł