Kategorie

TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘS 0°C -100°C

Cena:19,90 zł

Obsługujemy szybkie płatności internetowe
Obsługujemy szybkie płatności internetowe

Dodaj do listy życzeń

100200

Zastaw zawiera termometr oraz plastikową osłonkę z uchwytem

More details

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. 



Dane techniczne:

  • zakres temperatur: od 0°C do 100°C 
  • dokładność pomiaru: +/-2°C 


UWAGA: termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia. 

Produkty w tej kategorii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: