Brak produktów
100200
Zastaw zawiera termometr oraz plastikową osłonkę z uchwytem.
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
UWAGA: termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.
23,00 zł
12,00 zł
14,00 zł
23,00 zł
12,90 zł
9,90 zł
15,00 zł
6,50 zł
22,00 zł