Brak produktów
REK
Regulator kwasowości w proszku, jedno opakowanie wystarcza nawet na 30l wina.
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
Regulator kwasowości to mieszanina kwasów winowego, jabłkowego i cytrynowego - jak w naturalnych owocach. Stabilizuje barwę i wzbogaca bukiet wina. Doskonały do moszczów z głogu, dzikiej róży, aronii, truskawek, gruszek, zbóż oraz miodu.
Skład: mieszanina kwasów jak w naturalnych owocach – winowego, jabłkowego i cytrynowego.
Sposób użycia: kwasy dodać do moszczu lub wina (w zależności od ich kwasowości ) w ilości od 5 do 15 g na 10l.
Waga | 15g |
45,00 zł
9,50 zł
4,50 zł
10,50 zł
8,50 zł
17,00 zł
4,00 zł
5,00 zł
18,00 zł
5,50 zł
20,00 zł
6,50 zł
17,00 zł
15,00 zł
7,00 zł
72,00 zł